06 - 83974328 info@byilja.nl

Workshops

Creatieve en hippe workshops vanaf 10 personen
Ik zoek een workshop voor een kleiner gezelschap

Workshops

Op zoek naar een hippe en originele workshop? Binnenkort een bedrijfsopening, evenement of op zoek naar een creatieve invulling voor de personeelsvereniging? Wij geloven dat creativiteit mensen met elkaar verbind.

Workshop aanbod 

Grote groepen

Grote groepen

Workshops By Ilja is de website voor creatieve workshops voor groepen vanaf 10 personen. Hierin hebben wij ruime ervaring in. 

Hippe workshops

Hippe workshops

De workshops van By Ilja gaan met de trends mee. Daardoor is er een wisselend aanbod van hippe workshops. En kun je iedere maand een andere workshop boeken. 

Locatie

Wij geven onze workshops op locatie. Wij rijden met onze workshop bus door heel Nederland. Onze workshops kunnen daardoor op alle mogelijke locaties plaatsvinden. Het is zelfs mogelijk om de workshop in het buitenland te laten plaats vinden.

Daarnaast hebben wij een aantal samenwerkingen met een aantal vast locaties door heel Nederland. Zo zit er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Uiteraard is het ook mogelijk om de workshop op je eigen locatie te laten plaats vinden. Neem bijvoorbeeld de bedrijfskantine of andere leuke locatie. Niets is te gek.

De voordelen

Wij nemen alle materialen voor de workshop mee. Maar we nemen ook alle rommel die van de workshop af komt weer mee. Zo ontzorgen wij jou van A tot Z. 

Informatie

Je ontvang een uitgebreide bevestiging van ons. Hier staat alle informatie in de je nodig hebt om de dag tot een succes te maken

h

Certificaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met een certificaat. Dit is altijd een hilarisch moment aan het einde van de workshop. En het is een mooi aandenken aan de dag. 

Hippe & trendy

Wij bieden de meest hip en trendy workshops aan van dit moment. Daarnaast gaan de kleuren en designs met de seizoenen mee. Zo gaat iedere deelnemer met een uniek en persoonlijk product naar huis. 

Contact info

Over ons

Ruim 5 jaar ervaring in het geven van workshops

Al meer dan 2000 tevreden deelnemers

Wij rijden door heel Nederland om de workshops te geven

Een grote keuze uit verschillende creatieve workshops

De workshops gaan met de seizoenen en trends mee

In de media

Meer informatie

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo!
Wat leuk dat je de website van WORKSHOPS BY ILJA bezoekt. Laat het ons weten als je een vraag hebt.