06 - 83974328 info@byilja.nl

Het team

Even voorstellen
Judith

Judith

Workshop assistent en begeleider

Mijn naam is Judith, ben 33 jaar jong en woon samen met Thijs en Damiën in Brummen. Momenteel ben ik werkzaam als team-coördinator binnen de gehandicaptenzorg, daarbij volg ik een opleiding middle management zorg en welzijn. In mijn vrije tijd vind het heel heerlijk om te bakken & te koken, te wandelen, sla ik graag een balletje op de tennisbaan of vind ik het fijn om creatief bezig te zijn. Vanaf 1 maart ben ik voor mezelf begonnen, op dit moment vul ik het in om samen met Ilja of voor Ilja op pad te gaan. In de toekomst ga ik dit uitbreiden met kinderworkshops. 

Hopelijk te snel bij 1 van de leuke workshop.

Groeten Judith

Ilja Wensink

Ilja Wensink is de eigenaar van workshops By Ilja. Ilja is eigenaar van twee bedrijven en is regelmatig terug te vinden in de media. Ze heeft vele jaren ervaring in het geven en ontwikkelen van workshops. Klik hier voor meer informatie over Ilja. 

Juf en jij is een bedrijf van Ilja. Dit is een franchise concept. De juffen rijden door heel Nederland om kleinschalige workshops te geven. Dit zijn creatieve workshops tot 10 personen. Wist je dat het ook mogelijk is om zelf juf te worden?  

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo!
Wat leuk dat je de website van WORKSHOPS BY ILJA bezoekt. Laat het ons weten als je een vraag hebt.