06 - 83974328 info@byilja.nl

Over ons

Workshops by ilja
Creatieve activiteit

Creatieve activiteit

Creatieve workshops zijn te boeken voor heel veel gelegenheden. Workshops By Ilja geeft workshops aan groepen vanaf 10 personen. Heb jij de eer om binnenkort een evenement, activiteit voor de personeelsvereniging, vrijgezellefeest of een ander mooi feest te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar met de meest creatieve, hippe en originele workshops. Wij zijn niet regio gebonden en rijden door heel Nederland om iedereen te kunnen voorzien van de leukste workshops. Heb je hulp nodig om te bepalen welke workshop het beste bij jou gezelschap past? Neem gerust contact met ons op. Staat er net niet wat tussen wat je zoekt? Wij maken de workshops helemaal naar wens naar de klant. Klik hier voor het maatwerk traject.

Ilja Wensink

Ilja Wensink is de eigenaar van workshops By Ilja. Ilja is eigenaar van twee bedrijven en is regelmatig terug te vinden in de media. Ze heeft vele jaren ervaring in het geven en ontwikkelen van workshops. Klik hier voor meer informatie over Ilja. 

Juf en jij is een bedrijf van Ilja. Dit is een franchise concept. De juffen rijden door heel Nederland om kleinschalige workshops te geven. Dit zijn creatieve workshops tot 10 personen. Wist je dat het ook mogelijk is om zelf juf te worden?  

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo!
Wat leuk dat je de website van WORKSHOPS BY ILJA bezoekt. Laat het ons weten als je een vraag hebt.