Glitter en letter armband maken

Altijd al een persoonlijke tekstarmband willen maken voor jezelf of als cadeau? Maar geen idee hoe dat moet? Ik heb de materialen en de kennis en ga je helpen je eigen persoonlijke sieraad te maken. De armbanden dragen licht, verkleuren niet. Een mooie armband voor jaren en jaren! En het leuke is we gaan er twee maken! Leuk te dragen als setje of om er een weg te geven. De andere armband die we gaan maken is er een met glitters. In allerlei kleuren en designs, allemaal met glitters. Boek nu deze leuke workshop: glitter en letter armband maken. Ook losse inschrijvingen zijn mogelijk. Stuur een e-mail voor de actuele data of kijk op onze Facebookpagina.

Wat maak je?

Tijdens deze workshop maak je armbanden een met slagletters, cijfers en figuurtjes. Je gaat je eigen tekst, naam, datum of iets ander persoonlijks op de armband zetten. Je bewerkt de armband helemaal zelf van begin tot eind. De armbanden zijn van aluminium en dragen erg licht. Er is een ruime keuze uit figuur-stempels: ster, maan, zon, hartje, voetjes, roos, vlinder, donut, olifant, ster, fiets, klavertje vier, vlaggetjes en een koffie beker.

Tekstarmbandentekst armbandenslagletter workshopIbiza armbandjes workshop

De tweede armband die we gaan maken is de glitterarmband. Voordat de glitters op de armband geplakt kunnen worden moet de aluminium armband bewerkt worden. Dit ga je ook helemaal zelf doen! Er is een ruime keuze aan glitters in verschillende kleuren en designs. Alles om jouw armband uniek maken.

Zebra armbandArmband SlangGlitter armbandenGlitter armband

Deelnemers

Van mei tot augustus geldt in het weekend een groepsgrootte van minimaal 8 personen. Van september tot april geldt een groepsgrootte van minimaal 5 personen. Kleine groepen kunnen wel doordeweeks in de workshop Studio in Leuvenheim.

Tijd en datum

Tijdsduur workshop is 1,5 uur.

Inclusief

– Workshop materialen
– Gereedschappen
– Workshopbegeleiding
– We gaan er een echt feestje van maken!

Kosten tekstarmband en glitter armband maken

€ 24,99 per persoon

Locatie

 • Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
 • Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen. Uitgebreid lunchen of lekkere snacks bij je workshops? Kijk eens op de catering pagina.
 • Ik werk samen met een restaurant in Brummen. Je kunt de workshop dan combineren met een high tea, lunch of diner.

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt in het maken van creatieve projecten. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke creatief project te maken. Het lukt altijd!

Waarom By Ilja?

 • Tevreden klanten. Al vele workshops, met succes georganiseerd.
 • Door heel Nederland te boeken. Ook ‘in-company’ of bij jou thuis!
 • Persoonlijk en snel contact. Binnen 24 uur reactie op je e-mail.
 • Unieke en hippe workshops.
 • Je hebt geen enkele (creatieve) ervaring nodig
 • Ruime keuze aan materialen
 • De workshops gaan met de seizoenen mee
 • Ik beschik over een eigen workshop ruimte in Leuvenheim.
 • De workshops zijn te combineren met een high tea, lunch of diner.
 • Na afloop ontvangt iedereen een certificaat.

Zoek je wat anders en staat het niet op de website? Maatwerk is ook zeker mogelijk! Bijvoorbeeld workshops zonder slagletters of een decopatch workshop. Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 06 – 83 97 43 28 of stuur je vraag naar info@byilja.nl.

Workshops By Ilja
Be creative
Slider

Foto’s met dank aan Roadbliss

Geef een reactie