Vrijgezellenfeest

Binnenkort een vrijgezellenfeest? Weet je nog niet helemaal hoe je deze bijzondere dag invulling kunt gaan geven? Een creatieve workshop is een mooie invulling van deze dag. Even met z’n allen fröbelen en gezellig kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers uiteraard. Iedereen gaat met een uniek en zelf gemaakt product naar huis of naar de volgende activiteit. En aan het einde van de workshop krijgt iedereen een certificaat.

Wist je dat het ook mogelijk is om meerdere workshops met elkaar te combineren? Als je dit doet ontvang je een mooie combinatie korting.

Voor elk budget

Je kunt al een leuke workshop volgen vanaf € 24,95 p.p.. Kijk eens naar de Ibiza armbanden workshop. De meest geboekte workshop van dit moment.

Heb je iets meer te besteden? Kijk dan eens naar de Ibiza tas workshop. Deze is te boeken vanaf € 34,99 p.p..

Locatie

In Leuvenheim (bij Zutphen) staat mijn workshop studio. Het is mogelijk om hier de workshop plaats te laten vinden. Je zit niet met de rotzooi en na de workshop gaan jullie lekker door naar de volgende activiteit.

Maar het is ook mogelijk om jullie kant op te komen. Je ontvangt van mij een kort overzicht met de dingen waar je die dag aan moet denken. Dit verschilt per workshop. De reiskosten zijn € 0,29 per kilometer. Hier komen eventuele parkeerkosten nog bij.

Heb je andere wensen of wil je een aanpassing aan de workshop? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail: info@byilja.nl
Bel of app: 06 – 83 97 43 28