Tekst & leer armband

Tijdens deze leuke en unieke tekst & leer armband workshop gaan we letterlijk aan de slag met twee armbanden maken. De tekstarmband maken we met hamers, slagletters, cijfers en figuurtjes. Daarnaast mag je een leren armband uitkiezen met 1 slider. In de slider komt een setting. De settings heb je in verschillende kleuren en designs.

Ook losse inschrijvingen zijn mogelijk. Stuur een e-mail voor de actuele data of kijk op onze Facebookpagina.

Tekstarmbanden

leer1

Tekstarmband

Hier maken we er 1! De armband is van aluminium verkleurt niet en draag lekker licht. Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.
Kies je eigen persoonlijke tekst en laat de letters lekker knallen door gebruik te maken van zwarte metaal verf. Ook kun je er een leuke figuurstempel in slaan, ik heb er wel 18! Er passen ongeveer 30 tekens op de armband inclusief spaties.

Armband van leer 

De leren armband kies je zelf. Er is een ruime keuze in designs en kleurtjes. Je mag ook 1 schuiver kiezen die aan de leren armband komt. De schuiver vullen we met een setting. Ook deze mag je uiteraard zelf uitkiezen. Wil je meer schuivers? Deze zijn ook los te koop voor maar € 2,99 per stuk. Zowel in de workshop studio als in de webshop.

tekst armbandenIbiza workshop

Deelnemers

Van mei tot augustus geldt in het weekend een groepsgrootte van minimaal 8 personen. Van september tot april geldt een groepsgrootte van minimaal 5 personen. Kleine groepen kunnen wel doordeweeks in de workshop Studio in Leuvenheim.

 

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt in het maken van creatieve projecten. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke creatief project te maken. Het lukt altijd!

Tijd en datum

Tijdsduur workshop is ongeveer 1,5 uur.

Inclusief

– Workshop materialen
– Gereedschappen
– Workshopbegeleiding
– We gaan er een echt feestje van maken!

Kosten

€ 26,50 per persoon.

leer

Locatie

  • Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  • Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen. Uitgebreid lunchen of lekkere snacks bij je workshops?
  • High tea

    Boek een high tea bij je workshop. Check hier de mogelijkheden.

Zoek je wat anders en staat het niet op de website? Maatwerk is ook mogelijk! Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 06 – 83 97 43 28 of stuur je vraag naar info@byilja.nl.

Workshops By Ilja
Be creative
Slider

Geef een reactie