Tekst en glitter armband

Altijd al een persoonlijke tekstarmband willen maken voor jezelf of als cadeau? Maar geen idee hoe dat moet? Ik heb de materialen en de kennis en ga je helpen je eigen persoonlijke sieraad te maken. De armbanden dragen licht, verkleuren niet. Een mooie armband voor jaren en jaren! En het leuke is we gaan er twee maken! Leuk te dragen als setje of om er een weg te geven. De andere armband die we gaan maken is er een met glitters. In allerlei kleuren en designs, allemaal met glitters. Boek nu deze leuke workshop: glitter en letter armband maken. Ook losse inschrijvingen zijn mogelijk. Stuur een e-mail voor de actuele data of kijk op onze Facebookpagina.

Wat maak je?

Tijdens deze workshop maak je armbanden een met slagletters, cijfers en figuurtjes. Je gaat je eigen tekst, naam, datum of iets ander persoonlijks op de armband zetten. Je bewerkt de armband helemaal zelf van begin tot eind. De armbanden zijn van aluminium en dragen erg licht. Er is een ruime keuze uit figuur-stempels: ster, maan, zon, hartje, voetjes, roos, vlinder, donut, olifant, ster, fiets, klavertje vier, vlaggetjes en een koffie beker.

De tweede armband die we gaan maken is de glitterarmband. Voordat de glitters op de armband geplakt kunnen worden moet de aluminium armband bewerkt worden. Dit ga je ook helemaal zelf doen! Er is een ruime keuze aan glitters in verschillende kleuren en designs. Alles om jouw armband uniek maken.

Workshops By Ilja

Deelnemers

Van mei tot juli geldt in het weekend een groepsgrootte van minimaal 8 personen. Van september tot april geldt een groepsgrootte van minimaal 5 personen. 2 personen of meer kunnen wel doordeweeks in de workshop Studio in Leuvenheim. Wil je alleen een workshop volgen? Op Facebook staat de agenda. Geen Facebook? Stuur dan even een e-mail: info@byilja.nl.

Kosten

€ 24,99 per persoon

Locatie

  • Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  • Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen.

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt in het maken van creatieve projecten. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke creatief project te maken. Het lukt altijd!

High tea

Boek een high tea bij je workshop. Check hier de mogelijkheden.

Zoek je wat anders en staat het niet op de website? Maatwerk is ook zeker mogelijk! Bijvoorbeeld workshops zonder slagletters of een decopatch workshop. Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 06 – 83 97 43 28 of stuur je vraag naar info@byilja.nl.

Workshops By Ilja
Be creative
Slider

Foto’s met dank aan Roadbliss