Stoere tekst sieraden

Tijdens deze stoere workshop gaan we aan de slag met een tekst armband en een stoere tekst ketting. Beide kun je voorzien van een persoonlijk en unieke tekst. Het is ook mogelijk om er datum op te zetten. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Naast dat je de keuze hebt uit letters en cijfers nemen wij ook veel figuurtje meer.

Aan de ketting komt een mooie suede veter. We nemen een diversiteit aan kleuren mee. Zo gaat iedereen met een uniek item naar huis.

Figuurtjes

Olifant, pootafdruk hond, awareness ribbon, Fatima hand, bloemetje, veertje, klavertje vier, diamant, tree of life, muziek sleutel, infinity, peace, fiets, koffie beker, hartjes, voetjes, vlinder, maan, ster, zon, roos en een vlinder

Tekstarmband

De armband is van aluminium verkleurt niet en draag lekker licht. Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Er zijn verschillende figuurtjes aanwezig maar natuurlijk ook cijfers en letters.
Kies je eigen persoonlijke tekst en laat de letters lekker knallen door gebruik te maken van zwarte metaal verf. OEr passen ongeveer 30 tekens op de armband inclusief spaties. Wat gaat jouw tekst worden?

Deelnemers

Van mei tot juli geldt in het weekend een groepsgrootte van minimaal 8 personen. Van september tot april geldt een groepsgrootte van minimaal 5 personen. 2 personen of meer kunnen wel doordeweeks in de workshop Studio in Leuvenheim. Wil je alleen een workshop volgen? Op Facebook staat de agenda. Geen Facebook? Stuur dan gerust een e-mail: info@byilja.nl.

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt in het maken van creatieve projecten. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke creatief project te maken. Het lukt altijd!

Tijd & datum

Tijdsduur workshop is ongeveer 1,5 uur.

Inclusief

– Workshop materialen
– Gereedschappen
– Workshopbegeleiding
– We gaan er een echt feestje van maken!

Kosten

€ 24,99 per persoon

Locatie

  • Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  • Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen.

High tea

Boek een high tea bij je workshop. Check hier de mogelijkheden.

Wil je hier graag meer over weten?

Workshops By Ilja
Be creative
Slider