Ibiza armbanden

Tijdens deze leuke en unieke Ibiza armbanden workshop gaan we letterlijk aan de slag met twee armbanden maken. De tekstarmband maken we met hamers, slagletters en figuurtjes. De koord armband van gekleurd koord met een bedel of kwastje. Er is een grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs. Alles om jouw armband uniek te maken. Aan het einde van de workshop ontvang je een DIY kralenpakketje om thuis nog even lekker verder te knutselen en zo je Ibiza set compleet te maken. Ook losse inschrijvingen zijn mogelijk. Stuur een e-mail voor de actuele data of kijk op onze Facebookpagina.

Ibiza armband setIbiza armbanden setIbiza armbanden setjesIbiza!

Tekstarmband

De armband is van aluminium verkleurt niet en draag lekker licht. Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.
Kies je eigen persoonlijke tekst en laat de letters lekker knallen door gebruik te maken van zwarte metaal verf. Ook kun je er een leuke figuurstempel in slaan, ik heb er wel 18! Er passen ongeveer 30 tekens op de armband inclusief spaties.

Ibiza setjesTekstarmbanden

Armband van koord

Het koord is omwikkeld met een hippe stof. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren met en zonder print. Je maakt hier zelf een sluiting aan en maakt de armband af met een mooie bedel of kwastje.

Armbanden van koordarmbanden van koord

Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een DIY kralen pakketje met een duidelijke instructie mee om thuis nog even lekker verder te knutselen. Dit kadootje vormt direct een derde armband van je Ibiza armbanden set.

tekst armbandenIbiza workshoparmbanden workshopKralen armbanden

Deelnemers

Van mei tot augustus geldt in het weekend een groepsgrootte van minimaal 8 personen. Van september tot april geldt een groepsgrootte van minimaal 5 personen. Kleine groepen kunnen wel doordeweeks in de workshop Studio in Leuvenheim.

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt in het maken van creatieve projecten. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke creatief project te maken. Het lukt altijd!

Tijd en datum

Tijdsduur workshop is 1,5 uur.

Inclusief

– Workshop materialen
– Gereedschappen
– Workshopbegeleiding
– We gaan er een echt feestje van maken!

Kosten

€ 24,95 per persoon.

slagletter workshop sieraden workshop ibiza kralen armbandjes slagletters

Locatie

  • Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  • Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen. Uitgebreid lunchen of lekkere snacks bij je workshops? Kijk eens op de catering pagina.
  • Ik werk samen met een restaurant in Brummen. Je kunt de workshop dan combineren met een high tea, lunch of diner.

Vriendinnen arrangement

Verleng je Ibiza armbanden workshop met een overnachting bij B&B Lovenem. Praat ’s avonds samen nog gezellig bij in een sfeervol appartement, droom lekker weg en ga de volgende dag na het ontbijt op ontdekkingstocht naar de oude Hanzestad Zutphen, wandel door het mooie Nationaal Park Veluwezoom of bezoek museum Kröller Müller.

Zoek je wat anders en staat het niet op de website? Maatwerk is ook mogelijk! Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 06 – 83 97 43 28 of stuur je vraag naar info@byilja.nl.

Workshops By Ilja
Be creative
Slider

Geef een reactie