Creatief

on

Op zoek naar een leuk uitje? Bekijk dan snel ons leuke aanbod aan creatieve workshops. Terwijl je mooie dingen maakt voor jezelf, kun je lekker kletsen met je vriendinnen, buren of collega’s. En aan het eind van een gezellige middag of avond ben je geheel tot rust gekomen en ga je met je eigen creatie naar huis. Boek nu een leuke creatieve workshop.

Mijn creatieve workshops zijn zeer geschikt voor dagjes met vriendinnen, vrijgezellenfeesten of een bedrijfsuitje. Het unieke is dat we workshops op locatie geven. We nemen alle spullen mee en komen naar een locatie naar keuze. Ook beschik ik over een leuke studio in Leuvenheim. Hier plaats voor 12 personen. Er staat koffie en thee en uiteraard wat lekkers voor jullie klaar! Liever een lunch, diner of high tea? Ik heb een leuke samenwerking met een restaurant in Brummen. Stuur gerust een e-mail voor de mogelijkheden. info@byilja.nl

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt. De instructies zijn helder en daarnaast ontvang je de uitleg ook op papier. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke sieraad te maken. Het lukt altijd!

Locatie

  1. Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  2. Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen.
  3. Ik werk samen met een restaurant in Brummen. Je kunt de workshop dan combineren met een high tea, lunch of diner.