Creatief

Creatief 

Creatief bezig zijn is heerlijk en leuk om te doen. Op zoek naar een leuk creatief uitje? Bekijk dan snel ons leuke aanbod aan creatieve workshops. Terwijl je mooie dingen maakt voor jezelf, kun je lekker kletsen met je vriendinnen, buren of collega’s. En aan het eind van een gezellige middag of avond ben je geheel tot rust gekomen en ga je met je eigen creatie naar huis. Boek nu een leuke creatieve workshop.

Mijn creatieve workshops zijn zeer geschikt voor dagjes met vriendinnen, vrijgezellenfeesten of een bedrijfsuitje. Het unieke is dat we workshops op locatie geven. We nemen alle spullen mee en komen naar een locatie naar keuze. Ook beschik ik over een leuke studio in Leuvenheim. Er staat koffie en thee en uiteraard wat lekkers voor jullie klaar! Stuur gerust een e-mail voor de mogelijkheden. info@byilja.nl bel of ap naar: 06 – 83 97 43 28.

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt. De instructies zijn helder en daarnaast ontvang je de uitleg ook op papier. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke sieraad te maken. Het lukt altijd!

Locatie

  1. Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  2. Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen.
Schelpen krans
Schelpen krans
Taart vilt drie verdiepingen
Taart vilt drie verdiepingen
Herfst workshop
Herfst workshop

Like ons op Facebook en maak elke week kans op leuke prijzen!