XXL koe beschilderen

on

Samen met het bedrijf of team een unieke eye catcher maken? Dat kan met de XXL koe beschilderen. Super leuk om bijvoorbeeld in de aankomsthal van de organisatie te zetten. Deze leuke koe is met 15 personen te beschilderen. De koe bestaat uit 7 losse delen. Per 2 personen is het onderdeel te beschilderen. Je kunt er ook voor kiezen om de koe in elkaar te zetten en in zijn geheel te beschilderen met z’n allen. Aan jullie de keuze. Een ander dier of object is trouwens ook mogelijk. Deze workshop koe beschilderen is erg leuk voor vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes, familie-uitjes en personeelsverenigingen.

Deelnemers

Van mei tot augustus geldt in het weekend een groepsgrootte van minimaal 8 personen. Van september tot april geldt een groepsgrootte van minimaal 5 personen. Kleine groepen kunnen wel doordeweeks in de workshop Studio in Leuvenheim.

Kom je kennis maken?

Het leuke is dat je geen enkele ervaring nodig hebt in het maken van creatieve projecten. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn, dat ben ik al. Iedereen heeft zijn eigen werkplek en materialen. Alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk en unieke creatief project te maken. Het lukt altijd!

Tijd en datum

Tijdsduur workshop is 1,5 uur.

Inclusief

– Workshop materialen
– Gereedschappen
– Workshopbegeleiding
– We gaan er een echt feestje van maken!

Kosten

€ 37,50 per persoon (de workshop gaat per 15 personen) 

Locatie

  • Op locatie. Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
  • Jullie komen gezellig naar mijn studio. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen. Uitgebreid lunchen of lekkere snacks bij je workshops? Kijk eens op de cateringpagina.
  • Ik werk samen met een restaurant in Brummen. Je kunt de workshop dan combineren met een high tea, lunch of diner.
Zoek je wat anders en staat het niet op de website? Maatwerk is ook mogelijk! Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 06 – 83 97 43 28 of stuur je vraag naar info@byilja.nl.

Geef een reactie