Vrijgezellenfeest

Aan jou de eer om het vrijgezellenfeest te organiseren. En dat kan best een hele uitdaging zijn. Er is veel aanbod en je moet met veel dingen rekening houden. Je moet een planning maken en met iedereen contact opnemen. Kan iedereen op de datum die jij in gedachten hebt. Welke activiteiten ga je doen? Wat en waar ga je eten? Etc. etc.

Om deze mooie dag een goede en mooie invulling te geven help ik je graag. Om te starten kun je het vrijgezellenfeest inspiratie boek bij me opvragen. Daarnaast biedt ik leuke workshops aan om de dag een mooie invulling te geven voor iedereen. En iedere deelnemer gaat met een eigen gemaakt en uniek cadeau naar huis. Een herinnering voor jaren. Zo kunnen jullie er nog lang over napraten.

Naast de workshops bied ik ook verschillende arrangementen aan. Je kunt de workshop combineren met een high tea, lunch of een diner. Ook is de workshop uit te breiden met heerlijke gezonde en wat minder gezonde snacks. Wil je dat je met jullie mee denk? Stuur me gerust een berichtje. Ik help graag!

Snuffel lekker rond op de website. Er is een ruime keuze uit workshop. Ik zorg ervoor dat er altijd meer dan voldoende materialen aanwezig zijn. De kleuren van de materialen gaan met de seizoenen en trends mee. Helemaal hip en trendy!

Workshop tips:

Vraag hier gratis een vrijgezellenfeest inspiratie boek aan! Vol met ideeën, spelletjes en handige apps.

Play
Slider